7 tips voor een klantenwervend LinkedIn profiel

Hoe krijg je een klantenwervend LinkedIn profiel?

“LinkedIn gebruik ik niet, ik heb het niet nodig”
“Als ik zie wat mensen op social media zetten, niks voor mij”
“Ik erger me aan alle opgeklopte profielen op LinkedIn”
“Mijn profiel wordt nauwelijks bezocht, ik geloof er niet in dat het werkt”
“LinkedIn gebruiken voor mijn bedrijf of opdrachten te vinden? Daar heb ik geen tijd voor”.

En zo kan ik nog tientallen bezwaren opnoemen, die ik hoor van zzp-ers, ondernemers en ook werkzoekenden.
Wat een gemiste kans!

Ik ontmoette laatst op een netwerkbijeenkomst een ondernemer die vertelde dat hij vorige jaar euro 100k aan omzet had gehaald, alleen al uit LinkedIn. Toegegeven, zover ben ik nog niet, maar dit doel stellen is zeer realistisch. Waarom laat je deze kans liggen? Onwetendheid met de functionaliteiten? Weerstand tegen social media? Weerstand tegen internet?

Profielcoaching

Als sparringpartner voor ervaren professionals die werk willen maken van al hun talenten en ervaring wil ik bijdragen aan meer kennis over de mogelijkheden van LinkedIn, met blogartikelen, documenten met tips, profielcoaching en – trainingen. (link)Wil je eerst de Basis eigen maken, neem dan deel aan mijn online audio training. In 6 dagelijkse lessen van 10-15 min leer je de essentie voor het invullen van je profiel. Deze lessen zijn gratis! Klik op: Online Basis training.

Kopregel en Summary

Wist je dat je met een paar slimme tekstregels in je kopregel en samenvatting het aantal bezoekers en contacten vele malen kunt vermenigvuldigen?
Wist je dat jouw potentiële klant of opdrachtgever vooral tot je tweede- of derdelijns contacten zal behoren?
Wist je dat LinkedIn slimme tools heeft om je relaties te managen, terug te vinden of een reminder te sturen?

Download dan nu hieronder de 7 tips voor een klantenwervend LinkedIn profiel. Je e-mailadres en naam worden nergens openbaar getoond en met respect behandeld. Heb je na het lezen van de tips aanvullende vragen of  heb je uit ervaring een andere waardevolle tip? Deel dan jouw reactie hieronder. Je e-mailadres wordt wel gevraagd maar niet getoond.

DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Facebook, LinkedIn, Twitter of Google+ share-knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan profiteren.
Vul onderstaande gegevens in en ontvang mijn top 7 tips voor een klantenwervend LinkedIn profiel:

Aanmelden Nieuwsbrief

    [honeypot veilform]

    45 Plus Ondernemer © 2023 Alle rechten voorbehouden.