Over Leni Minderhoud

Ben jij een zelfbewuste ervaren professional en  ben je nieuwsgierig of ondernemerschap iets voor je is?  Zit je vast in je baan of zou je het roer helemaal om willen gooien?

Wie ben ik en wat is mijn missie?

Mijn naam is Leni Minderhoud en ik geloof dat ervaren professionals ondernemerschap in zich hebben. Wat ze niet beheersen kunnen ze leren. Ik ben sparring partner en coach voor jou, die van werk business wil maken, zodat je vrij en onafhankelijk kunt ondernemen.

Mijn visie is dat de maatschappij er baat bij heeft als professionals met ruime ervaring, hun capaciteiten en potentieel inzetten voor hun eigen unieke bedrijfsidee. Met een doelgerichte missie wil ik bijdragen aan een nieuwe economie met ervaren innovatieve ondernemers.

Waarom déze doelgroep?

Ik geloof dat ervaren professionals die een lange carrière achter de rug hebben met grote verantwoordelijkheid, die leiderschap hebben getoond in projecten en afdelingen, de vaardigheden van een ondernemer bezitten.

Er zijn maatwerk oplossingen voor alle beren op de weg als vaste lasten en onzekerheden als je gelooft in je eigen capaciteiten.

Deze ervaren mensen zijn een voorbeeld voor de generatie kinderen die vaak nog zoekende zijn naar hun richting. Ondernemerschap en creativiteit zijn dé vaardigheden voor de netwerk en deeleconomie van de toekomst.

Sinds 2009 heb ik mijn eigen coachingspraktijk na een dubbele carrièreswitch. 25 jaar had ik een mooie carrière in diverse financieel/commerciële functies. De switch naar een ander vak én een eigen bedrijf was een proces van jaren, waarbij ik steeds iets heel anders ging ondernemen. Tussen mijn 45-ste en 50-ste raakte ik gedemotiveerd in mijn baan in loondienst. Na een ‘matige’ beoordeling, was er de wake-up-call dat ik een drastische wending moest gaan maken.

Aanvankelijk genoot ik van de vrijheid en het freewheelen, ik zag mijn bedrijf echter niet groeien. Een studie in entrepreneurship waarbij ik alle kneepjes van ondernemerschap in een tijd van internet en social media leerde, bracht me waar ik nu ben, succesvol en een geweldige ervaring rijker.

De mooiste ervaring is wat ik bij mezelf aan sterke vaardigheden ontdekte, zoals creativiteit, netwerken en een eigen personal touch.

Inmiddels heb ik honderden  mensen gecoacht en getraind naar een nieuwe werkrichting, bedrijf of een wervend profiel op hun website en in de social media.

Uiteraard zijn mensen jonger dan 45 die zich herkennen in het klantprofiel van harte welkom!

Hier lees je een aantal enthousiaste verhalen van mijn klanten.

En daarom wil ik ook jouw sparringpartner of coach zijn! Samenwerken in jouw switch van werknemer naar ondernemer.

29 juni 2017 verscheen mijn boek ‘Van werknemer naar ondernemer’.  Op deze pagina vind je informatie over de lancering en hoe je het boek kunt bestellen. Schrijf je in voor nieuws over mijn boek, gratis aanbiedingen en blogartikelen. Vul je naam en e-mail adres in het blokje links op de pagina.

Je kunt ook contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Een eerste telefoongesprek van 20 minuten is gratis. Vul hiervoor het contactformulier in.

Je kunt hier mijn privacy verklaring lezen.

Ik hoop je te ontmoeten!

Leni Minderhoud

Nieuwsbrief

Meld je aan voor nieuwe blogartikelen, de agenda en ander nieuws.

    [honeypot veilform]

    Aanmelden Nieuwsbrief

      [honeypot veilform]

      45 Plus Ondernemer © 2022 Alle rechten voorbehouden.