Van werknemer naar ondernemer

29 juni 2017 is mijn boek verschenen:

‘Van werknemer naar ondernemer’. (Te bestellen via een bericht aan mij, bol.com of managementboek.nl). Nu ook als e-boek te downloaden voor Euro 9,50 bij Betere Boeken (klik op de link)

Dit boek bevat een formule voor vrij ondernemen, omdat er altijd kansen, oplossingen en mogelijkheden zijn om jouw talenten en creativiteit in te zetten. Het is een boek voor ervaren professionals die klaar zijn met doormodderen, doodlopende wegen, reorganisaties en (dreigende) ontslagen. Ze snakken naar het serieus werk maken van hun talenten en verlangens. Of  voor degenen die een prima carrière achter de rug hebben en graag een volgende stap zetten om onafhankelijk vorm te geven aan hetgeen ze écht willen. Mensen die ook willen werken aan een betere wereld in hun directe of verre omgeving, die hun kinderen willen laten zien dat je alles kunt bereiken als je creativiteit kunt laten stromen en oude gewoontes en zekerheden kunt loslaten.

De boeklancering was voor mij een geweldig succes, er was verbinding en netwerken, ideeën en adviezen werden uitgewisseld, er was muziek en inspiratie.

Dat er direct artikelen verschenen op Nu.nl en Het Financieele Dagblad toont aan hoe zeer het thema actueel is. Hieronder enkele links naar artikelen. Lees ook nog meer artikelen op de Media pagina.

Hoe je als oudere werknemer je ondernemersmentaliteit wakker kust  Nu.nl

Werknemer_naar_ondernemer_FD

Meer artikelen en boekbesprekingen (klik op de links):

Top 5 belangrijkste boeken voor startende ondernemers van Kamer van Koophandel

Waarom leeftijd bij ondernemers geen rol speelt (Brainnet)

Managementboek

Frankwatching

Stop met doormodderen en begin een eigen bedrijf (PZC)

Iedereen kan ondernemer worden (Sprout)


Dit boek neemt je in deel I mee langs de beren op de weg, hoe je ze afschiet of omarmt. Deel I gaat ook over jouw unieke talenten, passie en bijdrage en hoe je daar achter komt.

Deel II gaat over de winnaarsformule. Na de bespiegelingen in de vorige hoofdstukken, ga je concrete stappen maken om je nieuwe mindset en missie in te zetten voor jouw bedrijf en de ondernemer in jou te ontdekken. Jij als startende ondernemer wordt een winnaar als je alles aanpakt wat nodig is om succesvol te ondernemen. Je bedenkt oplossingen voor je bezwaren en overwint jezelf.  Je leert  een bedrijfsidee te ontwikkelen, je doelgroep te bepalen, hoe je je product of dienst in de markt zet en hoe je jezelf voortdurend verbetert.

Als je je nu inschrijft voor mijn nieuwsbrief, word je op de hoogte gehouden van nieuws, events en trainingen.

Stuur mij een bericht via contact als je het boek wilt bestellen.

Op jouw ondernemerschap!

Leni Minderhoud

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor nieuwe blogartikelen, de agenda en ander nieuws.

    [honeypot veilform]

    Aanmelden Nieuwsbrief

      [honeypot veilform]

      45 Plus Ondernemer © 2022 Alle rechten voorbehouden.